El pla d’usos de la Rambla limitarà el nombre d’hotels. I perquè no també a Enric Granados?

Posted on Updated on

El Plenari de l’ajuntament celebrat el passat 19 de desembre va aprovar de forma definitiva el Pla d’Usos de la Rambla.

La nova regulació, acordada entre CiU i PSC, permetrà que el nombre d’hotels no pugui créixer i es quedi en els 40 actuals, que suposen 4.058 places hoteleres. També contempla posar fre als bars i restaurants -que quedaran limitats als 98 actuals-, reduir el seu nombre de terrasses, no permetre l’increment d’activitats d’oci nocturn, donar prioritat al vianant, concretar la urbanització de l’avinguda i l’eliminació de les parades d’animals.

D’altra banda, el pla d’usos  de la Rambla afavoreix l’arribada de botigues vinculades a la cultura.

I perquè no una limitació d’usos a Enric Granados?

El districte de l’Eixample disposa també d’un pla d’usos, però la seva regulació ha quedat del tot obsoleta, sobrepassada per les circumstàncies derivades de l’actual boom turístic i la proliferació de terrasses i establiments de bars i restauració.

El precedent de la Rambla afegeix un nou argument a la reivindicació de la revisió de l’antic pla d’usos del districte de l’Eixample, per tal que es converteixi en una eina eficaç per a dissenyar el futur del nostre carrer, impedint la construcció de nous hotels, frenant el creixement sense límits dels establiments d’hosteleria, posant límit a les activitats d’oci nocturn i protegint el comerç tradicional i de proximitat.

One thought on “El pla d’usos de la Rambla limitarà el nombre d’hotels. I perquè no també a Enric Granados?

    Marta said:
    9 Març 2015 a les 10:35

    Totalment d’acord. Com a veïna del carrer Aribau estic totalment d’acord amb tot el que exposeu. Només fa falta donar “una volta” de dijous a diumenge a partir de les 23:00 h per veure en què es converteix la zona Enric Granados-Aribau etc…

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s