Resposta de la regidora de mobilitat sobre la reordenació del carril bici a Enric Granados i la plaça Letamendi

Posted on Updated on

20150216_091048

Adjuntem tot seguit l’escrit adreçat i la resposta rebuda de la regidora de mobilitat Mercedes Vidal:

Benvolguda Regidora. Em permeto reenviar-vos aquest text que us vaig trametre ja fa un temps i al qual no hem tingut cap resposta. En llegir al diaris que  penseu reordenar els carrils bici la nostra associació us agrairia que tinguéssiu en compte el carrer Enric Granados i sobretot,si llegiu el text adjunt, la plaça Letamendi on pel bell mig hi circulen les bicicletes.

Esperem que ho tingueu en compte perquè és un contrasentit que pel mig d’un espai verd i d’esbarjo per a la mainada i la gent gran hi circulin bicicletes amb el conseqüent risc que això comporta.

Atentament i en nom de SOS ENRIC GRANADOS

Montserrat Minobis

Benvolguda senyora Minobis, li demano disculpes per no haver atès abans el seu correu. Tindrem en compte les seves consideracions, de fet està previst actuar en aquest àmbit, tot i que encara no disposem de cap data concreta per l’execució. En un futur esperem poder donar més detalls, i aprofitarem el seu contacte per traslladar-li.

Li comento també que la infracció més sancionada en bicicletes actualment és precisament no respectar els semàfors, tot i que mai s’arriba a tot arreu i en tot cas aquesta no és la millor solució, sinó un planejament que tingui en compte la necessària convivència entre els diferents modes de transport a la nostra ciutat.

Esperem poder corregir-ho en aquest sentit a l’àmbit d’Enric Granados.

Rebi una cordial salutació

Mercedes Vidal

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s